Читај ми!

Хапшења због превара са осигурањем

Ухапшено 18 особа у акцији Службе за борбу против организованог криминала МУП-а. Ухапшени се терете за бављење преварама у осигурању.

У полицијској акцији "Полиса" у Новом Саду ухапшено 18 особа, чланова криминалне групе која се бавила преварама у осигурању, саопштио је МУП.

Њима се на терет ставља да су лажирањем саобраћајних несрећа у којима су учествовали аутобуси ГСП Нови Сад и повреда задобијеним у несрећама оштетили Град Нови Сад, као и осигуравајуће куће.

Они су прибављали карте градског саобраћаја, које су прилагане уз захтев, а уз њих и одговарајућу медицинску документацију, у којој су навођене повреде наводно задобијене у саобраћајној незгоди. На основу оваквих захтева, лица су потраживала износе од 300.000-500.000 динара.

У наставку акције наставиће се са привођењем лица, јер се сумња да је већи број особа укључен у ово кривично дело. До сада, утврђена штета износи преко 10.000.000 динара, док је претпостављена штета, која се утврђује, много већа.

Како сазнаје РТС, захтеви за накнаду лажиране штете су углавном стизали у осигуравају кућу ДДОР Нови сад. Сумња се да су у преварама учествовали и запослени у ГСП-у Нови Сад.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво