Младић скочио с Палате правде

Мушкарац који је осумњичен да је задавио девојку у насељу Медаковић, покушао да изврши самоубиство скоком са другог спрата Палате правде после два сата саслушања.

Младић, који се сумњичи да је пре два дана задавио своју девојку у насељу Медаковић, скочио је са другог спрата Палате правде. Сада се налази на одељењу интензивне неге у Ургентном центру, а лекари кажу да је његово стање стабилно и да је у овом тренутку ван животне опасности.

После два сата саслушања, током којег је, како медији преносе, признао кривицу за убиство девојке, младић је покушао да изврши самоубиство скоком са другог спрата палате правде.

„Након завршеног саслушања код дежурног истражног судије вишег суда у Београду окривљени је изашао из кабинета, с обзиром да је требало да се сачека одлука предлога тужиоца да му се одреди притвор. Након што је окривљени изашао из кабинета судије, он је прескочио гелендер јер постоји отвор између спратова у згради Палате правде и скочио са другог спрата", истакла је портпарол Вишег суда у Београду Душица Ристић.

Лекари су на лицу места констатовали повреде главе, сва четири екстремитета и мале карлице, али стабилне виталне функције, рекли су у Хитној помоћи.

"Око 14 часова пацијент који има око 23 године довезен је колима хитне помоћи у Ургентни центар са повредама које се карактеришу као тешке телесне повреде, с тим што је у овом тренутку његово стање стабилно и дијагностичке процедуре су у току", објаснио је заменик директора Ургентног центра Душан Јовановић.

Ово је већ други пут да покушава да изврши самоубиство. Први пут је приликом хапшења покушао да скочи са зграде студнетског дома Карабурма, али је полиција успела том приликом да га убеди да сиђе и преда се.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво