Читај ми!

Ватрогасци спасли мајку и дете

Четири особе, међу којима и осмогодишња девојчица, превезене у болницу због изложености диму и гасовима, због пожара који је избио у адаптираним подрумским просторијама у близини Каленић пијаце у Београду.

У подрумским просторијама у улици Ивана Ђаје 12 у Београду рано јутрос избио је пожар после којег су четири особе због изложености диму и гасовима превезене у болницу.

Девојчица узраста око осам година превезена је у Универзитетску дечију клинику у Тиршовој улици.

Њена мајка, стара око 38 година, као и друге две жене од којих је једна стара око 24, а друга око 66 година, превезене су на ВМА.  

Пожар је брзом интервенцијом ватрогасаца угашен. 

Командир одељења, ватрогасац Бојан Станисављевић испричао је за РТС да је приликом интервенције у стану код купатила приметио кревет на којем је била постељина и на којем никог није било.

"Кад сам се  враћао, нешто ме повукло да подигнем јорган, када је испод њега скочила девојчица сва преплашена, ухавати сам је и истрчао напоље", рекао је Станисављевић.

Пожар је избио у подрумском делу стамбене зграде, где су гореле старе ствари. 

У гашењу пожара било је ангажовано пет ватрогасних возила са 20 ватрогасаца. Како РТС незванично сазнаје, узрок пожара су неисправне инсталације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије