Читај ми!

Хапшење због продаје наркотика

Ухапшена четворочлана криминална група осумњичена да се бавила међународном продајом дроге. У полицијској акцији заплењени наркотици чија се улична вредности процењује на око 300.000 евра.

Полиција је ухапсила и одредила полицијско задржавање четворици чланова међународне криминалне групе која је у претходна три месеца продавала амфетамин, кокаин и хашиш на подручју Новог Сада, Шапца и територије Немачке и Холандије.

Како је саопштено из МУП-а Србије, ухапшен је новосађанин Младен К. (43), који је организатор те групе, Станоје М. (42) из Футога, Дејан М. (37) из Шапца и Јово С. (45) из Чуруга.

Полиција их сумњичи за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога, а Станоја М. и за недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Након претреса путничких возила, станова и других просторија осумњичених пронађена је и одузета дрога у вредности од око 300.000 евра.

Међу њом је било 8,5 килограма амфетамина, 111 грама хашиша, 70 грама хероина, седам грама марихуане, један грам кокаина, а пронађен је и један пиштољ "бровинг", два путничка аутомобила, један камион, 5.200 евра, 71.000 динара, 1.140 куна, прибор за паковање и мерење опојне дроге и друго.

Полиција наставља рад на овом случају.

Акцију су извели припадници Управе криминалистичке полиције, Управе граничне полиције према Мађарској, Полицијске Управе у Новом Саду, Хрватске Управе криминалистичке полиције, а у сарадњи са тужилаштвима за организовани криминал у Београду и Загребу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара