Читај ми!

Разбојник у Зајечару омамљује па пљачка

Због сумње да непознати мушкарац, који се лажно представља, улази у станове, омамљује станаре и пљачка имовину, полиција упозорила грађане Зајечара на повећану опрезност.

Зајечарска полиција упозорила је грађане Тимочке Крајине на повећану опрезност због сумње да непознати мушкарац, који се лажно представља, улази у станове, омамљује станаре и пљачка имовину.

Портпаролка Полицијске управе у Зајечару Сања Димитријевић, потврдила је за агенцију Бета да постоје пријаве против мушкарца који се лажно представља, улази у куће, а потом омамљује укућане и краде њихову имовину.

"Упућујемо апел грађанима да полицији пријаве особу за којом се трага", рекла је портпаролка полиције.Оштећени су особу за којом је издата потерница описали као мушкарца старог око 50 година, висине око 1,65 метра, са белегом на образу.

Полиција је пре два дана саопштила да је породица из Зајечара пријавила непознатог мушкарца који их је, представљајући се као "посредан пријатељ", послужио соком и кафом са средством за омамљивање, а потом их опљачкао и силовао Т.Д. (32) оболелу од целебралне парализе.

Породица силоване девојке тврди да се то догодило још 5. децембра, али да полиција није озбиљно схватила пријаву за силовање. Они су навели да је силовање установљено тек након недавног гинеколошког прегледа Т.Д.

Постоје сумње и да је иста особа на територији Зајечара на сличан начин извршила још неколико кривичних дела крађе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара