Читај ми!

Додатни попуст на "пунто"

Купцима "пунто класика", компанија "Фијат" нуди додатних 400 евра попуста за дизелаше и 200 евра за бензинце у систему продаје "старо за ново". Акција траје до 31. децембра или док трају залихе.

Компанија "Фијат аутомобили Србија" понудила је купцима "пунто класика" додатне попусте у систему продаје "старо за ново".

Купци ће добити 400 евра попуста за дизелаше и 200 евра за бензинце, а акција је до 31. децембра или док трају залихе.

За бензинац се даје додатни попуст од 200 евра и тако укупна уштеда износи 800 евра, па је почетна цена с урачунатим ПДВ-ом 5.999 евра за "пунто класик екшуал", саопштио је ФАС.

За "пунто класик" са дизел мотором додатни попуст износи 400 евра, а укупно умањење цене износи 1000 евра.

На основу одлуке Владе Србије о измени Уредбе о условима и начину спровођења субвенционисане куповине аутомобила произведених у Србији заменом "старо за ново" у 2011. години, донетој 27. октобра, висина субвенције за домаћа возила с погоном на гас повећава се са 600 на 1.000 евра.

За аутомобиле с погоном на бензин и дизел остаје на снази досадашњи износ субвенције од 600 евра, по средњем курсу НБС. Измена уредбе ступа на снагу 24. новембра.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара