Читај ми!

Рајфајзен банци признање Глобал фајненса за најбољу банку у области приватног банкарства

Рајфајзен банка је добитник престижног признања у годишњем избору "Награде за најбоље светске банке у области приватног банкарства за 2022. годину" World's Best Private Banks Awards for 2022), који организује реномирани међународни финансијски магазин "Глобал фајненс".

Услугу приватног банкарства банка је увела средином 2020. године, под именом "Friedrich Wilhelm Raiffeisen" (FWR), а са идејом да клијентима понуди ексклузивну банкарску услугу, у складу са најсавременијим светским стандардима. За нешто више од годину дана пословања FWR приватно банкарство је постигло запажене резултате и потврдило се као лидер у својој бранши на домаћем тржишту.

"Признања попут овог веома су нам важна. Утолико више јер га добијамо за нову услугу уведену у пандемијској години и то за сегмент клијената који има развијене банкарске потребе, али и захтева свеобухватну и високо професионалну услугу", изјавио је овим поводом Петар Јовановић, заменик председника Извршног одбора Рајфајзен банке.

Додаје да је ова награда је "доказ да су успели у њиховој основној мисији – да остваре дугорочан однос са клијентима и да осигурају њихово задовољство кроз индивидуалан приступ, користећи модерне дигиталне технологије".

"Истовремено, пратећи најсавременије токове на финансијском тржишту, осигуравамо да је наша понуда производа и услуга јединствена и прилагођена потребама софистицираних клијената приватног банкарства", рекао је Јовановић.

Ово је, иначем друго признање у 2021. години које је FWR приватно банкарство освојило у изборима за најбоље банке, организованим од стране познатих међународних финансијских магазина.

Прво признање за "Најбољу банку у области приватног банкарства" доделио му је у априлу ове године магазин EMEA Finance.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво