Читај ми!

Делез Србија: Нетачне информације о неисправном месу у "Максију"

Компанија "Делез Србија" огласила се поводом информације о квалитету меса у супермаркету "Макси" која се појавила на "Вајберу".

Протеклих дана на друштвеним мрежама појавиле су се информације да неки трговински ланци на истоку Србије продају месо свиња заражених афричком кугом.

"Делез Србија" наводи да су те информације неистините и да се у свим продавницама компаније "Делез" у асортиману налази искључиво месо које је прошло све неопходне инспекцијске, производне и остале интерне провере у области безбедности и квалитета производа, наводи се у саопштењу компаније.

"Пре него што стигне до купаца сваки артикал са категорије свежег меса пролази строг процес контроле по највишим стандардима који почиње већ на фармама добављача, што компанију чини јединим малопродајним ланцем на домаћем тржишту који системски контролише и овај сегмент производње", истич се у саопштењу компаније "Делез".

Додатно, како наводе, компанија у свом асортиману нема свеже месо произвођача "Јухор", нити су у укупан ланац набавке и производње укључене поменуте фарме "Делта Аграр" из Зајечара.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара