Читај ми!

"Ер Србија" поново лети за РиМ и Милано

"Ер Србија" је летом из Београда ка Риму у 07.10 часова, започела обнову авио-саобраћаја ка дестинацијама у Италији. Летови између српске и италијанске престонице обављаће се понедељком и петком.

Национална авио-компанија ће 28. маја, летом ЈУ 544 у 18.15 часова, поново успоставити редовну ваздушну линију ка Милану, након чега ће се летови на тој рути обављати два пута недељно, понедељком и петком.

Планирано је да се од 13. јуна успостави и трећи недељни лет ка обе дестинације у Италији, који би се обављао недељом. "Ер Србија" ће на овај начин постати једина авио-компанија која директно повезује Србију и Италију током летње сезоне.

"Радује нас што поново успостављамо ваздушну везу с Италијом и додајемо још једну дестинацију у нашу постојећу мрежу, осим најављеног Рима. Имајући у виду да је пандемија и даље у току, обнављање ових рута се може сматрати великим успехом", казао је Јиржи Марек, директор комерцијале и стратегије у "Ер Србији".

Национална авио-компанија ће омогућити добру мрежну повезаност из Рима, преко Београда, до Атине, Букурешта, Дубровника, Истанбула, Њујорка, Подгорице, Сарајева, Скопља, Софије, Солуна, Сплита, Тивта и Тиране.

Путницима су на располагању и добре конекције до Рима, преко Београда, из Атине, Букурешта, Дубровника, Истанбула, Лондона, Подгорице, Сарајева, Скопља, Софије, Солуна, Тиране и Сплита.

"Ер Србија" је директне летове између Београда и дестинација у Италији обуставила у марту 2020. године због ситуације изазване глобалном пандемијом коронавируса. Линије су обновљене исте године у јулу, али и поново обустављене две недеље касније због погоршане епидемиолошке ситуације у Европи.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара