Зимски ред летења "Ер Србије"

"Ер Србија" од данас прелази на зимски ред летења, који ће важити до 28. марта 2020. године. Током шпица зимске сезоне у децембру и јануару, национална авио-компанија обављаће 596 летова недељно, а 532 лета у мање фреквентном делу сезоне.

Током шпица зимске сезоне "Ер Србија" ће обављати 596 летова недељно, што је за 90 летова или за готово 18 одсто више у односу на исти период прошле године, саопштава та компанија.

У мање фреквентном делу сезоне обављаће се 532 недељна лета, што је за 102 лета или за 24 одсто више у односу на исти период прошле зиме. 

Овогодишња зимска мрежа Ер Србије проширена је са седам нових дестинација за које су путници у протеклом периоду показивали највеће интересовање.

Национална авио-компанија ће за Краснодар летети три пута недељно, а за Мадрид, Барселону, Каиро, Ријеку, Хелсинки и Кијев два пута.

"Ер Србија" ће повећати и број летова на популарним линијама из Београда за Љубљану, Скопље, Букурешт, Ларнаку, Солун, Тирану и Венецију.

Линије које су овог лета уведене из Ниша биће актуелне и током зимске сезоне, осим летњих сезонских летова за Тиват.

Национални авио-превозник ће са своје нове базе Аеродрома "Константин Велики" наставити да лети за Болоњу, Франкфурт Хан, Фридрихсхафен, Гетеборг, Хановер, Карлсруе / Баден-Баден, Љубљану, Нирнберг, Рим и Салцбург.

Најфреквентнији летови 

Најфреквентнија дестинација остаје Подгорица са 21 недељним летом, а следе је Цирих са 19 и Љубљана са 17 недељних летова током шпица сезоне у децембру и јануару.

Међу осталим најфреквентнијим дестинацијама су Беч са 14, Париз са 13, Атина, Тирана и Загреб са десет, као и Скопље, Букурешт и Амстердам са осам недељних летова у истом периоду.

Дневни летови за Берлин, Софију, Сарајево, Праг, Милано и Рим биће актуелни такође током шпица сезоне, а истом динамиком летеће се за Малту и Санкт Петербург током новогодишњих и божићних празника.

"Спремно дочекујемо зимску сезону која ће бити веома интензивна, имајући у виду да смо у протеклом периоду значајно проширили мрежу наших дестинација и формирали још једну базу на Аеродрому Константин велики у Нишу. Зимски ред летења креиран је у складу са жељама и потребама наших путника па је највећи број летова предвиђен на врхунцу зимске сезоне и то управо ка дестинацијама за које су показали највеће интересовање", изјавио је генерални директор Ер Србије Данкан Нејсмит.

Поред директних летова ка најтраженијим европским и светским дестинацијама, "Ер Србија" ће захваљујући код-шер уговорима са угледним светским авио-компанијама повезати Београд и са градовима попут Абу Дабија, Мелбурна, Сингапура, Бангкока, Хонг Конга и многих других широм планете.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара