Читај ми!

Почели радови на "Београду на води"

Првог радног дана на градилишту “Београда на води” ископава се земља и припрема терен за постављање шипова за будуће стамбене куле. Радове је обишао градоначелник Синиша Мали, који очекује да на осталим објектима прве фазе радови почну у наредних 8 до 10 месеци.

Градоначелник Београда Синиша Мали рекао је обилазећи градилиште "Београда на води" да очекује да ће после прве фазе припремних радова за 100 дана почети да се гради и изнад земље.

"Ја сам дао обећање да ћу свкаих два три дана обилазити градилиште да бих видео како раде и напредују. За нас је ово важан пројекат . Не желимо да каснимо. Желимо да видимо и да београђани што пре виде како куле ничу. Ово су припремни радови. Очекујемо да ћемо за 100 дана кренути да градимо и изнад земље", рекао је градоначелник Београда Синиша Мали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво