"Проакција" на Ади Циганлији

Прокредит банка обележила је 15. годину успешног пословања у Србији организовањем "Проакције", која је на Ади Циганлији окупила више од 1.000 посетилаца.

Прокредит банка је у суботу увече посетиоцима приредила едукативне догађаје, укључујући и еколошке иницијативе, попут креативних радионица за најмлађе о очувању животне средине, преноси Фонет.

Посетиоцима су подељени и еко цегери, као део Прокредитакције "Одговорно за будућност" у којој ће широм региона бити дистрибуирано више од пола милиона вишекратних торби, ради "сузбијања пластичног отпада".

Прославу је обележио и наступ дечјег хора "Чаролија", као и концерт "Вива Вокс" хора.

У финалу фестивалске атмосфере, која је обележила "Проакцију", приређен је велики ватромет.
Члан Извршног одбора Прокредит банке Игор Анић најавио једа ће та банка и у наредном периоду бити "стабилан ослонац и партнер свима који желе да у свом животу или послу учине нешто више и допринесу бољитку ове земље".

"Овом прославом смо хтели да се захвалимо свима који судопринели успеху Прокредит банке, нашим клијентима, пословним партнерима, запосленима и свима са којима делимо исте вредности", истакао је Анић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије