Читај ми!

Дачић и Форбс посетили "Фијат"

Фабрику "Фијат аутомобили Србија" у Крагујевцу, посетили премијер Србије Ивица Дачић и потпредседник издавачке компаније "Форбс" Кристофер Форбс. Дачић и његов гост разговарали су са руководством фабрике, а обишли су и погоне у којима се производи модел "500Л".

Премијер Србије Ивица Дачић и потпредседник издавачке компаније "Форбс" Кристофер Форбс посетили су фабрику "Фијат аутомобили Србија" у Крагујевцу.

Дачић и Форбс су разговарали са руководством фабрике, а обишли су и погоне у којима се производи модел "500Л".

У посету фабрици Форбс је стигао са својим унуком, а Дачић са сином, који су посетили и Музеј "Фијат аутомобили Србија".

Састанак Дачића и Форбса са руководством ФАС-а и обилазак погона медији нису пратили, а након завршетка једноипосатне посете "Фијату" није било изјава за медије, као што је раније и најављено.

Пре посете фабрици у Крагујевцу, Дачић и Форбс су обишли Маузолеј Карађорђевића и кућу краља Петра Другог Карађорђевића на Опленцу.

Форбс ће се, како је најављено, састати и са председником Србије Томиславом Николићем у згради на Андрићевом венцу, у Београду.

Након тога, разговараће са Дачићем, а после тог састанка биће одржана конференција за новинаре.

Потпредседник издавачке компаније "Форбс" у посети је Србији од 23. марта, на позив премијера Дачића.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво