Читај ми!

Кристофер Форбс посетио ЕПС

Електропривреда Србије добила позив од издавачке компаније "Форбс" да учествује на конференцији "Форбса" на Балију у Индонезији, на којој ће бити присутни власници највећих светских компанија.

Представници издавачке компаније "Форбс" позвали су Електропривреду Србије да учествује на конференцији "Форбса" на Балију у Индонезији где ће се окупити најзначајнији власници капитала и водећи људи светских компанија, саопштило је то јавно предузеће.

Како се наводи, потпредседник издавачке куће "Форбс" Кристофер Форбс, који са породицом борави у вишедневној посети Србији, јуче је посетио компанију ЕПС.

Како наводи ЕПС, представници "Форбса" пренели су да би та конференција била веома добра прилика за менаџмент ЕПС-а и изузетна могућност за представљање пројеката компаније најважнијим људима из светског бизниса.

Представници "Форбса" упознати су и са корацима које електроенергетски сектор и ЕПС чине у процесу приближавања Европској унији, као и о сарадњи компаније са Владом Србије у спровођењу регулатива договорених приступањем Уговору о Енергетској заједници Југоисточне Европе.

Делегацију ЕПС-а, осим в.д. генералног директора Александра Обрадовића, чинили су и извршни директор за обновљиве изворе Владимир Ђорђевић, директор Дирекције ЕПС-а за стратегију и инвестиције Милош Стојановић и директор Дирекције ЕПС-а за економско-финансијске послове Бранислав Вукосављевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво