Читај ми!

Сајам намештаја, "само разгледамо"

Педесети београдски Сајам намештаја обишло око 60 хиљада посетилаца, а неки су искористили попусте и до 40 одсто. На Сајму изложен намештај за свачији џеп, а излагачи кажу да је средњи сталеж, који би требало највише да купује - ишчезао.

Завршава се педесети Београдски сајам намештаја. Неки од око 60 хиљада посетилаца искористили су сајамске попусте и до 40 одсто.

На крају једнонедељне манифестације своде се рачуни и сумирају утисци - посетиоци кажу да је понуда добра, те да за свачији укус и џеп има по нешто.

Посетиоци сајма су куповали намештај за дневне или дечије собе, а неки су дошли само да разгледају намештај и да се после тога одлуче на куповину.

Излагачи су уочили да су новчаници потрошача или пуни или празни, средине кажу нема.

"Средњи сталеж се изгубио, тако да људи или купују јефтиније ствари или купују баш најскупље ствари", објашњава један од излагача Данијела Трајковић.

"Купује њих доста, али много више прође оних који разгледају, а не купе ништа или се задовоље неким веома јефтиним производом који је сигурно на ниском нивоу квалитета па га опет мењају за годину, две", каже излагач Меша Кадрић.

Најефтиније гарнитуре у штофу могу се наћи и за 500 евра, док су најјефтиније кожне гарнитуре дупло скупље. У ексклузивној фотељи високог квалитета уживаће неколико особа које су биле спремне да за то задовољство издвоје чак 130 хиљада динара.

Упркос кризи, продавци су ипак успели да продају своје најскупље комаде намештаја чија вредност прелази и 300 хиљада динара, док је већина посетилаца дошла како би се упознала са новитетима у области дизајна и ентеријера са ових простора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара