Хлеб може и јефтиније

Панчевачка пекара нуди хлеб "сава" водећим трговинским ланцима по цени од 42 динара, што је 6,5 динара мање од цене утвђене Уредбом Владе Србије.

Пекара "Панчево" понудила је водећим српским трговинским ланцима векну хлеба "сава" од брашна типа 500 по малопродајној цени од 42 динара, што је 6,5 динара мање од цене утвђене Уредбом Владе Србије.

"У могућности смо да по нижој цени одговоримо на потребе великих трговинских ланаца" рекла је директор пекаре "Панчево" Биљана Јовић.  

За сада је ту понуду прихватио ланац продавница "Идеа", па ће се јефтинији хлеб већ од четвртка продавати у водећим маркетима на територији Београда, Јужног Баната и у Смедереву.

Влада Србије усвојила је 28. септембра уредбу којом се цена векне хлеба "сава" од брашна Т-500 у малопродаји ограничава на 48,5 динара, што је четири и по динара више од раније максималне цене.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се