Читај ми!

Ћулибрк в.д. директора "Телекома"

Предраг Ћулибрк именован за в.д. генералног директора "Телекома Србија". Долази са места директора "Телекома Српске", који бележи успешне пословне резулате, наводи се у саопштењу "Телекома Србија".

Надзорни одбор "Телекома Србија" именовао је Предрага Ћулибрка за вршиоца дужности генералног директора компаније, чиме је усвојен предлог Владе Србије, саопштила је данас та компанија.

Ћулибрк је од јуна 2007. године био на месту генералног директора "Телекома Српске", а.д. Бања Лука, где је предводио тим који је забележио изузетно успешне пословне резултате.

Рођен је 1968. године у Руми, а дипломирао је на одсеку за телекомуникације Електротехничког факултета у Београду 1994. године.

По завршетку студија, професионалну каријеру започео у Дирекцији за развој и инвестиције "Телекома Србија", тадашњем јавном предузећу ПТТ Србија.

Био је одговоран за послове изградње и развоја транспортне мреже, телекомуникационих сервиса и планирања саобраћаја.

Велики допринос за развој "Телекома Србија" остварио је на пројекту дигитализације комутационе мреже, увођења ИН сервиса и имплементације мреже следеће генерације (НГН).

У компанији "Телеком Србија", од почетка 2005. године, Ћулибрк је обављао функцију директора Сектора за стратешко планирање, а исте године постављен је и за директора Сектора за стратегију и развој.

За генералног директора компаније м:тел, односно "Телекома Српске", постављен је 18. јуна 2007. године.

"М:тел" је за пет година пословања на тржишту Босне и Херцеговине постала је једна од водећих телекомуникационих компанија у региону.

Од приватизације у јуну 2007. године до данас, проширила је своје пословање на подручје целе Босне и Херцеговине, доживела организациону и кадровску трансформацију и у потпуности постала тржишно оријентисана.

То је резултирало тржишном позицијом број један у Босни и Херцеговини у мобилним комуникацијама, развојем на подручју широкопојасног приступа интернету и пружања мултимедијалних услуга.

Број корисника свих услуга које се нуде под корпоративним брендом м:тел данас износи скоро два милиона, што је готово двоструко више од броја корисника пре приватизације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара