Читај ми!

Нови Динкићев саветник

Нови саветник у Министарству финансија за унапређење Пореске управе биће Иван Симич, саопштио Млађан Динкић.

Министар финансија Србије Млађан Динкић написао је вечерас на друштвеној мрежи Твитер да је за саветника за унапређење Пореске управе ангажовао Ивана Симича из Словеније.

"Да бисмо модернизовали рад Пореске управе, ангажовао сам као саветника и Ивана Симича, некадашњег директора Пореске управе Словеније", навео је Динкић на свом Твитер налогу.

Влада Србије је јуче сменила директора Пореске управе Драгутина Радосављевића, који је на тој фунцији био од јануара 2010. године.

Динкић је овластио директорку Центра за велике пореске обвезнике у Пореској управи Љиљану Ковачевић да координира том институцијом до избора новог директора.

Министар финансија је на свом твитер налогу написао и да сви хвале рад Љиљане Ковачевић која у Пореској управи ради 13 година.

"Жена која је постављена, директорка Центра за велике пореске обвезнике, није 'моја'. Сви хвале њен рад. Запослена је тамо 13 година", написао је Динкић.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије