Читај ми!

Раст тржишта дигиталног оглашавања

Укупна вредност тржишта оглашавања на интернету за 2011. у Србији процењена на око 12 милиона евра, што је раст од 36 одсто у односу на 2010., рекла за РТС извршна директорка Интерактивног адвертајзинг бироа Србије Габријела Степановић.

Извршна директорка Интерактивног адвертајзинг бироа Србије Габријела Степановић рекла је да је укупна вредност тржишта оглашавања на интернету за прошлу годину у Србији процењена на око 12 милиона евра, што представља раст од око 36 одсто у односу на 2010. годину.

"Највећи раст забележен је у категорији дисплеј оглашавања, односно у виду банера на сајтовима и брендирања позадина", навела је Степановићева, гостујући на РТС-у.

Према њеним речима, процењена вредност тржишта оглашавања у 2010. години била је скоро девет милиона евра.

Око три милиона средње или високо образованих људи у Србији који доносе одлуке о куповини проводи велики део свог времена у некој активности у вези са интернетом, истакла је Степановићева.

Степановићева је рекла да је интернет оглашавање мерљиво, односно да се за сваки постављени оглас може добити статистика колико пута је прочитан оглас, колико пута је неко отворио интернет страницу и слично.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара