Читај ми!

Ниже цене горива

Нафтна компанија "Лукоул Србија" спушта цене свих нафтних деривата и гаса у малопродаји као и евродизела у велепродаји у част 9. маја - Дана победе над фашизмом. Сви деривати и аутогас јефтинији су у распону од 1,5 до 8 динара.

У част 9. маја - Дана победе над фашизмом, нафтна компанија "Лукоул Србија" спушта цене свих нафтних деривата и гаса у малопродаји као и евродизела у велепродаји 

У складу са овом одлуком сви деривати и аутогас јефтинији су у распону од 1,5 до 8 динара.

Цена Премијума БМБ 95 је снижена за 2,90 динара па кошта 142 до 143 динара по литру у зависности од бензинске станице.

Цена Европремијума БМБ 95 снижена је за 7,90 динара, па овај дериват кошта 149 динара. Д2 је снижен за 4,90 динара и кошта 138,00 динара. Евродизел је снижен за 3,70 динара и кошта 144,9 до 146,5 динара. Евро лож уље је јефтиније за 4,50 динара и кошта 106 динара по литру.

Ово снижење остаће на снази и након празника Дана победе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије