Читај ми!

Јачање сарадње са Италијом

Србија ће интензивирати сарадњу са Италијом, посебно у области енергетке, рекао Петар Шкундрић. Саветник премијера борави у Риму, у слопу припрема заједничке седнице влада Србије и Италије 8. марата у Београду.

Србија и Италија интензивираће сарадњу у енергетици, а посебно у области чисте енергије, изјавио је у Риму саветник премијера Србије за енергетику Петар Шкундрић, после састанка са италијанским министром економије Корадом Пасером.

"Разговарали смо о интензивирању рада на енергерским пројектима, а посебно о енергетском пројекту везаном за чисте енергије и о побољшању услова за спровођење тог пројекта који би требало да допринесе јачању економских односа Италије и Србије и бржем укључивању Србије у токове енергетског тржишта ЕУ преко Италије", рекао је Шкундрић агенцији Бета.

Шкундрић је навео да је састанак са Пасером "био у функцији припреме" заједничке седнице влада Италије и Србије, која ће бити одржана у Београду 8. марта.

Шкундрић, који је и председник Политичког савета Социјалистичке партије Србије, разговарао је јуче и са председником италијанске Демократске партије и бившим премијером Масимом Д'Алемом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво