Читај ми!

Лакше до новог "пунта"

За програм куповине домаћих аутомобила по систему "старо за ново" Влада Србије обезбедила 300 милиона динара. Цена "пунта" умањује се за 1.000 евра.

Куповина аутомобила домаће производње биће субвенционисана, према новој Уредби Владе Србије, умањењем продајне цене за 1.000 евра кроз програм старо за ново", саопштила је фабрика "Фијат аутомобили Србија".

Новом Уредбом Владе Србије која је објављена у Службеном гласнику" 20. јануара, а ступила на снагу дан касније, цене "фијат пунто класика" уз коришћење програма старо за ново" и субвенцију од 1.000 евра сада су 5.799 евра за "фијат пунто класик актуал".

"Фијат пунто класик динамик" А/Ц кошта 9.099 евра, а "фијат пунто класик динамик" ЛПГ А/Ц 7.749 евра у динарској противредности на дан уплате.

Влада Србије повећала је на 1.000 евра субвенције за производњу, односно куповину путничких возила домаће производње за све типове мотора.

Претходном Уредбом износом од 1.000 евра субвенционисана је производња, односно куповина "фијат пунто класика" с погоном на течни нафтни гас (ТНГ), а са 600 евра верзије с погоном на безоловни бензин и евродизел, наведено је у саопштењу.

Из ФАС-а подсећају да програм старо за ново" могу да користе власници свих возила произведених пре 1. јануара 2001. Стара возила не морају бити регистрована, ни у возном стању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара