Читај ми!

Унапређење трговине с Белорусијим

На шестом заседању комисије за трговинско-економску сарадњу Србије и Белорусије, министар Душан Петровић разговарао с белоруским министром трговине Валентином Чекановим о унапређењу трговинских односа.

У Београду је одржано шесто заседање Међувладине комисије за трговинско-економску сарадњу Србије и Белорусије, на коме је било речи о унапређењу спољнотрговинских односа две земље.

Министар пољопривреде и трговине Душан Петровић разговарао је са белоруским министром трговине Валентином Чекановим на тему билатералних односа Србије и Белорусије, креирања и праћења економског развоја две земље и унапређења њихових спољнотрговинских односа.

Досад је одржано пет заседања Међувладине комисије и то у Минску 1997, 1999. и 2010. године и у Београду 1998. и 2009. године, наведено је у саопштењу Министарства пољопривреде и трговине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво