Читај ми!

Специјалистички тимови МУП-а претражили тунел, подземне канале и шахте – нема трагова који би указали да је ту била девојчица

Од уторка се трага за двогодишњом Данком Илић, која је нестала у Бањском пољу код Бора. Специјалистички тимови МУП-а за спасавање из рушевина претражили су данас тунел, подземне канале и шахте и нису пронашли никакве трагове који би указали на то да се девојчица ту налазила. МУП наставља оперативни рад. Како незванично сазнаје РТС, разматра се могућност претраге Борског језера.

Специјалистички тимови МУП-а претражили тунел, подземне канале и шахте – нема  трагова који би указали да је ту била девојчица Специјалистички тимови МУП-а претражили тунел, подземне канале и шахте – нема трагова који би указали да је ту била девојчица

Током јучерашњег дана багером је рашчишћаван терен око куће у Бањском пољу, одакле се девојчици губи сваки траг.

Циљ такве претраге је, како јавља дописник РТС-а, да се провери да ли испод грања има неког доказа који би помогао у потрази.

Нестанак двогодишње Данке пријавила је мајка у уторак. Од тада траје потрага у којој учествује стотине припадника полиције, жандармерије, ГСС, ловци.

Ангажоване су и беспилотне летелице, са термовизијским камерама, а терен надлеће и хеликоптерска јединица.

Иако је полиција у среду саопштила да се обуставља теренска претрага, јер све указује на то да се девојчица не налази на подручју са којег је нестала, полицијске снаге и спасилачке екипе и даље су на терену. Истовремено, како је саопштено, траје интензиван оперативни рад.

Синоћ је у Бањском пољу био и министар полиције Братислав Гашић.

Девојчица Данка Илић има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара.

Уколико имате било какве информације, позовите полицију на број телефона 192.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво