Читај ми!

Yettel и Моби банка омогућили потписивање уговора без папира

Yettel постаје прва телекомуникациона компанија у Србији која омогућава потписивање уговора и друге документације без папира. Истовремено, Моби банка је прва банка у Србији која омогућава потписивање документације на овај начин свим корисницима који се одлуче за бескаматни кредит при куповини мобилних уређаја.

То значи да ће корисници Yettel-а и Моби банке за поједине трансакције у Yettel продавницама унети свој потпис максимално три пута уместо досадашњих 16, а из пословнице излазити без уговорне документације у папирној форми. Уместо тога, сва документа потписана на овај начин биће доступна у дигиталном облику, у апликацијама Yettel-а и Моби банке.

"Увођењем потписа на таблету, трансакције са корисницима мобилних услуга биће брже и једноставније, а време задржавања у продавници краће. Кориснику је документација доступна у сваком тренутку, док је читав процес ефикаснији. На овај начин смањујемо и негативан утицај на животну средину, јер се потрошња папира значајно редукује“, каже Саша Филиповић, извршни комерцијални директор Yettel-а.

Циљ Yettel-а је да смањи употребу папира за више од 90 одсто, као и да се сам процес потписивања уговора за кориснике значајно поједностави.

Моби банка планира да у наредној години дигитализује процес отварања текућег рачуна по истом принципу, чиме ће овај проценат порасти на 100 одсто.

"Моби банка и Yettel годинама негују јако партнерство, а сада је време да заједно покренемо нови талас у банкарском и телекомуникационом сектору. Ми смо на прагу великих промена, овај значајан корак ка потпуној дигитализацији је само први у низу ка нашем циљу да будемо најбоља банка за становништво у Србији, уз пуну друштвену одговорност. Велику захвалност дугујемо и Народној банци Србије, која је препознала значај овог пројекта и подржала потписивање уговора без папира у Yettel продавницама, све то у циљу пружања најбољег доживљаја дигиталног банкарства за грађане Србије“, поручује Бојан Димић, извршни комерцијални директор Моби банке.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара