Читај ми!

Породица из Јагодине се јавила са Тасоса, добро су

Како Интернет портал РТС-а сазнаје, породица Јоксимовић која је у недељу отпутовала за Грчку јавила се својима у Јагодини. Сестра Александра Јоксимовића каже за Интернет портал РТС-а да су добро и да кажу да нису имали домета.

Медији су од синоћ јављали да се породици губи сваки траг од недеље и апеловали за помоћ.

Алексадрова сестра Александра каже за Интернет портал РТС-а да су се јавили из Грчке и да су рекли да нису имали домета, као и да је телефону на ком им је инсталиран Вајбер пукао дисплеј.

“Добро су и на Тасосу, јавили су се мајци у Јагодини“, каже у разговору за Интернет портал РТС-а, Александрова сестра Александра.

Додаје да не зна шта се десило, али да је важно да су се јавили.

На друштвеним мрежама претходно је објављено да су Александар Јоксимовић и Снежана Стаменковић из Јагодине са две ћеркице у недељу кренули на Тасос и да им се од тада губи сваки траг.

Како је наведено у апелу родитељи нису могли да ступе у контакт са њима.

Пријављено је полицији, прешли су српску и македонску границу, ушли у Грчку и од тада се нису јављали. Родитељи су покушавали да ступе у контакт са њима, али телефони су им били угашени - наводи се у апелу. Из Министарства спољних послова Србије, како преносе поједини медији, потврдили су да нису имали пријаву о наводно несталој породици.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво