Читај ми!

Весић позвао руководство "Вансија" на хитан састанак због ситуације на београдском аеродрому

Због квара система за рендгенски преглед пртљага Ер Србија саопштава да је могуће значајно одступање од реда летења. Наводе да су у сталном контакту са службама Аеродрома и да предузимају све да ублаже последице по путнике и да саобраћај прилагоде насталим околностима. Због ситуације на аеродрому министар Горан Весић позвао руководство "Вансија" на хитан састанак.

Због великих гужви на београдски аеродрому "Никола Тесла" путници су позвани да дођу на аеродром најмање два и по сата пре планираног полетања авиона. Данашње гужве проузроковао је квар на систему за рендгенски преглед пртљага.

Министар саобраћаја због настале ситуације Горан Весић на хитан састанак позива руководство француске компаније "Ванси" која управља Аеродромом.

Весић наводи да "Ванси" дугује више одговора - најпре зашто немају довољно запослених до тога зашто им не ради опрема. Министар им је дао рок до сутра у 8 сати да припреме план како да реше проблем.

"Србија ће искористити сва своја права која нам даје концесиони уговор у оваквим ситуацијама. Србија је све своје обавезе према концесионом уговору испунила. Исто очекујемо од концесионара", саопштио је министар Весић.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво