Читај ми!

Си Ђинпинг упутио саучешће поводом масовних убистава у Србији

Председник Кине Си Ђинпинг упутио је писмо председнику Србије Александру Вучићу у којем изражава саучешће и дубоко жаљење за страдалима у масовним убиствима у Београду и селима код Смедерева и Младеновца.

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је писмо саучешћа председника Народне Републике Кине Си Ђинпинга, саопштено је из Председништва.

"Поштовани председниче, шокиран сам вестима о две узастопне пуцњаве које су довеле до жртава у Вашој земљи. Желим да у име Владе, народа Кине, као и у своје име, изразим дубоко жаљење за страдалима, њиховим породицама упутим искрено саучешће и пожелим брз опоравак повређенима", наводи се у писму саучешћа председника Народне Републике Кине.

У среду, у основној школи "Владислав Рибникар", ученик седмог разреда убио је осморо ученика и радника обезбеђења, и ранио шесторо ђака и једну наставницу.

Ни пуних 36 сати након трагедије на Врачару, десило се ново масовно убиство у Србији – наоружани младић У. Б. (2002) убио је осам људи у селима Мало Орашје код Смедерева и Дубона код Младеновца.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара