Читај ми!

Празничне гужве на путевима широм Србије

Због продуженог викенда, широм земље стварају се гужве на већим путевима. Километарске колоне стварају се на ауто-путу "Милош Велики" у смеру ка Паковраћу, а нешто су дужа задржавања код Појата на ауто-путу Београд–Прешево.

Гужве се стварају на ауто-путу "Милош Велики" у смеру ка Паковраћу. У току су радови на једној деоници, па се на том делу ауто-пута саобраћај одвија једном траком.

Репортери РТС-а наводе да се на деоници од Горњег Милановца до Паковраћа стварају километарске колоне.

Из "Путева Србије" наводе да су задржавања на наплатној рампи код Паковраћа око 30 минута.

Осим на ауто-путу "Милош Велики", возила се задржавају око 25 минута и на наплатној рампи Појате на ауто-путу Београд–Прешево. Kод Алексинца je задржавање 15 минута, а на наплатној станици Смедерево, на наплати, нема више задржавања возила.

На прелазу Градина, на улазу у Србију без чекања, на излазу 10 минута.

На граничном прелазу Гостун, и на улазу и на излазу у земљу чека се пет до 10 минута, док се на прелазу Котроман са БиХ на излазу чека 10 до 15 минута. На улазу без чекања.

Због првомајских празника очекује се повећан интензитет саобраћаја на државним путевима, због чега "Путеви Србије" предузимају све неопходне мере ради бржег проласка возила, наводи се у саопштењу.

Интензивиран је рад на наплатним станицама, а сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 сата дневно, без паузе. Наводе да је повећан број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на ауто-путевима у Србији.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво