"Патку дај тати": Насртај на градоначелника сраман

Удружење "Патку дај тати" најоштрије је осудило физичко насртање на градоначелника Београда Синишу Малог и сматра да је то сраман и насилнички чин, саопштено је из удружења.

У саопштењу удружења "Патку дај тати" се наводи да је под маском "легитимних, легалних и мирних" протеста још једном доказано да протести иницијативе "Не давимо Београд" имају само један циљ а то је уношење немира на улице Београда.

Та иницијатива њих педесетак показалa је језик којим се бори против пројекта "Београд на води" а то је језик насиља, хулиганства и безобразлука.

Они се противе пројекту који би модернизовао и улепшао наш град, запослио на хиљаде људи и српских фирми гађањем институција тоалет папиром, јајима као и насртањем на градоначелника.

"Ми Београђани тај језик не разумемо! У нашем граду не желимо језик насиља не желимо бразилски нити било који други сценарио", наводи се у саопштењу Удружења "Патку дај тати".

Мали је дошао у Скупштину града да би разговарао са извођачима радова "Београда на води" а у вези са једном од тачака данашње седнице градског парламента када је један број њих насрнуо на њега.

Градоначелник је потом изјавио да је у шоку због насртаја присталица иницијативе "Не да(ви)мо Београд" на њега, одборнике и полицију и изразио забринутост за безбедност своје породице.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво