Пуштена у рад четири предајника у Прибоју и Пријепољу

Министар трговине, туризма и телекомуникације Расим Љајић изјавио је да је пуштањем у рад четири предајника за пријем дигиталног сигнала на територијама општина Прибој и Пријепоље омогућен добар пријем локалних и регионалних телевизијских програма за још око 5.000 грађана.

Љајић је рекао да су данас пуштени у рад предајници на брду Пољане и Кратово, као и репетитори у Гостуну и Сељашници који су у општини Пријепоље.

"За грађане је посебно важно што ће добити прилику да прате нових 14 локалних и регионалних телевизијских канала. Посебно се то односи на 5.000 грађана који нису имали могућност за добар пријем локалних и регионалних емитера са подручја општина Пријепоље и Прибој", рекао је министар након пуштања у рад предајника на брду Пољане.

Како је навео, у наредна три месеца планирано је постављање предајника на још шест локација у Србији чиме ће се постићи покривеност 98,5 одсто становника Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије