Вучић захвалан на подршци пројекту "Породични сарадник"

Премијер Александар Вучић захвалио је принцу Чарлсу и војвоткињи од Корнвола на подршци пројекту "Породични сарадник", који заједнички спроводе Министарство рада и социјалне политике, Уницеф и Фондација "Новак Ђоковић".

"Захвалан сам на подршци пројекту 'Породични сарадник'. Заједно градимо бољу будућност," написао је Вучић на свом Твитер налогу.

У оквиру званичне посете Србији, војвоткињи од Корнвола, Камили Паркер Боулс, представљен je пројекат "Породични сарадник".

Циљ овог трогодишњег пројекта је јачање породица у ризику и превенција одвајања деце од њихових породица, а војвоткињу су породице, деца и породични сарадници стручњаци специјално обучени за пружање помоћи породицама у ризику, дочекали у Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској који спроводи услугу у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије