Читај ми!

Мали: Не размишљам о смени начелника Комуналне полиције

Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да не размишља о смени начелника Комуналне полиције.

На питање новинара какву поруку шаље Комунална полиција признањем да је кршила прописе и да ће у будућности поштовати закон, Мали је новинарима рекао да шаље праву поруку, да свако ко ради прави грешке, али да желе да унапреде своје пословање из да дана у дан и да су ту на располагању грађанима.

"Не сећам се да се раније неки комунални полицајац извинио било коме", рекао је Мали.

Градоначелник је подсетио да је полицајац који је учествовао у инциденту већ суспендован и новчано кажњен.

"Ово је прави начин да и они признају да су погрешили, што је у реду, али и да преузму обавезу да у будућности не праве исте грешке", рекао је Мали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије