Новогодишње честитке

Поводом новогодишњих празника представници покрајинске власти упутили честитке грађанима.

Честитајући Нову годину, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је изразио наду да ће 2016. година бити "још успешнија".

"Од нашег труда и посвећености зависи какве ће прилике бити створене у будућности, а са обзиром на то да смо поставили чврсте темеље претходне године, извесно је да ће 2016. година бити још једна успешна година за наш град. Бољи квалитет живота за све грађане Новог Сада нам је приоритет", навео је Вучевић у честитки.

Вучевић је додао да су Нови Сад и његови грађани увек били солидарни и никада не заборављају оне којима је помоћ најпотребнија.

Председник Покрајинске владе је честитао нову 2016. годину и пожелео свима здравље и срећу. 

"Желим да нам свима 2016. година буде година добрих одлука и добрих избора, година нових нада и њихових остварења, година сигурности и напредовања. На личном плану, свим грађанкама и грађанима од срца желим добро здравље и срећу", навео је Пајтић у честитки.

Додао је да је крај године време када иза себе покушавамо да оставимо све што је тешко, напето и мучно, тренутак предаха у којем скупљамо снагу за нове изазове, у којем се окрећемо новим надама.

Председник Скупштине Војводине Иштван Пастор је у новогодишњој честики суграђанима пожелео здравље, срећу и пуно личних и пословних успеха.

"Нека вам 2016. година донесе здравље, срећу, мир, пуно личних и пословних успеха. Желим свима нама много лакшу, безбрижнију и спокојнију годину у којој ћемо наћи довољно разлога да се надамо да ће и свака наредна бити лепша и боља. Срећна Нова година", поручио је Пастор.

Потпредседник Главног одбора СНС Игор Мировић пожелео је грађанима Војводине да коначно добију домаћинску, одговорну и вредну власт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво