"Тако стоје ствари" од понедељка на РТС-у

Од понедељка на РТС-у, нова емисија "Тако стоје ствари". Вести, савети гледаоцима, гости у студију који ће говорити о актуелним темама - укратко је концепт емисије коју ће гледаоци моћи да прате сваког радног дана, од 10 до 12 часова, на првом програму. Тема прве емисије је како климатске промене утичу на нас.

Два сата програма уживо, више простора за приче из свакодневног живота и проблеме који дотичу обичног грађанина. Кулинарским речником речено - емисија у којој ће бити заступљени сви укуси.

Зоран Станојевић, уредник и водитељ емисије каже да је ће то бити информативна емисија у којој мора бити и љутог и слатког, и киселог и горког.

"Све што волимо да осетимо, на пример код једног доброг ручка, такве ће бити и теме којим ћемо се бавити - биће и љутих и слатких и горких а на крају, човек када то све заврси треба да се осећа као да је појео нешто здраво", каже Станојевић.

Допринос квалитету емисије, даће новинари из свих редакција и дописништава РТС-а, а пред камерама, уз Зорана Станојевића и Маја Николић и Наташа Миљковић.

Маја Николић каже да је добро радити са колегама које професионално цениш.

"Мене је увек интересовало све оно што чини живот и све оно где нам даје простор да направимо корак даље од информације и где нам тема даје простор да учинимо нешто што ће гледаоцу бити конкретно од помоћи. Је не волим телевизију као форму у којој се прича о саветима који су неоствариви и овде ћемо покушати да направимо тај корак напред", каже Николићева.

А да би направили корак напред, очекују подршку и сарадњу гледалаца. Преко друштвених мрежа и имејла takostojestvari@rts.rs гледаоци могу да предложе шта је то што би волели да чују и гледају у емисији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво