Читај ми!

Удовичић са министром културе УАЕ о положају младих

Министар омладине и спорта Вања Удовичић разговарао је са шеиком Мубараком ел Нахјаном, министром културе, омладине и социјалног развоја Уједињених Арапских Емирата о положају младих у ове две земље.

"Добри односи које граде две државе морају да се базирају на повезивању младих људи, јер само омладина може да избрише границе између две земље", рекао је Удовичић.

Удовичић је са министром Мубараком Ел Нахјаном разговарао о пројектима на тему запошљавања младих које Србија тренутно спроводи.

Министар Ел Нахјан је обећао да ће компаније из УАЕ у Србији помоћи колико могу како би што више младих добило шансу за рад и запошљавање.

Удовичић информисао је свог колегу о потенцијалу и могућностима улагања у Србију и позвао га да дође и посети Србију, што је министар Ел Нахјан радо прихватио.

Удовичић је током званичне посете УАЕ пратио и финале Фина светског купа у пливању и доделио медаљу нашем пливачу Велимиру Стјепановићу који је освојио бронзу у дисциплини 100 метара слободним стилом и тиме освојио норму у трећој дисциплини за Олимпијске игре у Рију 2016.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се