Стефановић и Лукић о положају припадника МУП-а

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић састао се са председавајућим Председништва репрезентативног Независног синдиката полиције Велимиром Лукићем, са којим је разговарао о положају припадника полиције и њиховим условима рада.

Стефановић и Лукић су се договорили да се побољшају услови рада припадника МУП-а и исхрана на терену, као и да се донесе одлука којом ће бити утврђена специфична подручја, у којима припадници МУП-а раде на специјалним задацима и у отежаним условима, како би ти запослени имали право на посебну накнаду у износу од 1.500 динара дневно, саопштио је МУП.

 

Било је речи и о посебном акту, на коме се увелико ради, а који ће омогућити да запослени у МУП-у имају додатну накнаду за специфична ангажовања, у складу са јасно дефинисаним критеријумима и чланом 14 Правилника о платама.

Током састанка је оцењено да је, због мигрантске кризе, тренутно ангажован велики број полицијских службеника у пограничним подручјима, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се