Прекршајне пријаве због туче у Ковачици

Против С. С. и Г. Р поднете су прекршајне пријаве због нарушавања јавног реда и мира у Ковачици, саопштио је МУП.

Полицији у Ковачици, јутрос је, око 1.20 сати пријављено да је у угоститељском објекту "Релакс" у том месту С. С. из Београда вређао, а потом и ударио у раме Г. Р. из Дебељаче, који му је узвратио ударцем у главу, преноси Танјуг.

С. С. је, како је наведено у саопштењу МУП-а, наставио са ремећењем јавног реда и мира, тако што је вређао Ј. П. и Д. Д. из Ковачице.

Патрола Полицијске службе Ковачица је интервенисала и спречила даље нарушавање јавног реда и мира, а прекршајне пријаве поднете су против С. С. и Г. Р, у складу са Законом о јавном реду и миру.

О наведеном догађају обавештено је и надлежно тужилаштво.

Иначе, Демократска странка затражила је да надлежни у складу са законом реагују на инцидент у Ковачици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије