Читај ми!

Пузовић: Спремни смо за било какву интервенцију

Директор "Србијавода" Горан Пузовић каже за РТС да су корита великих река, попут Дрине и Ибра, празна и да ће моћи да прихвате евентуални поплавни талас. Могућа су изливања горњих токова малих река, рекао је Пузовић.

Горан Пузовић је, гостујући у Дневнику РТС-а, потврдио да су водостаји малих река у Србији у порасту, али да су људи послати на терен и да су спремни за било коју интервенцију која може да се деси у току викенда и у понедељак.

Републички хидрометеоролошки завод је упозорио на обилне падавине које се у Србији очекују у наредним данима.

"Ступајући по упозорењима која смо добили јуче од РХМЗ, издата је наредба да сви људи из оперативног плана изађу на терен, погледају своје деонице, ступе у контакт са представницима локалних самоуправа, Сектора за ванредне ситуације", каже Пузовић.

Директор "Србијавода" апелује на грађане да прате информације и поступају по наређењима надлежних.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије