Читај ми!

Новинарима РТС-а награде "Златно зрно Србије"

Уредница дописништва РТС-а у Шапцу Тања Димитрић Мијаиловић и уредник дописништва у Зрењанину Миле Новаковић налазе се међу добитницима награда "Златно зрно Србије".

Жири међународног фестивала новинара "Село-прес" доделило је награду Тањи Димитрић Мијаиловић за дугогодишњи рад и објављивање прилога о селу, пољопривреди, проблемима и свеукупном стваралаштву српских домаћина.

Годишњу награду фестивала  за извештавање добио је Миле Новаковић, уредник дописништва РТС-а у Зрењанину, а награда за животно дело додељена је Каменку Катићу, поводом 80 година живота и 55 година новинарског рада. 

"Златно зрно Србије" у категорији писаних медија додељено је Милану Ћулибрку, главном уреднику Нин-а а у радио новинарству Петру Вејиновићу, уреднику Радио Шида. 

Ове године домаћин фестивала "Село-прес" било је сремско село Кукујевци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије