Читај ми!

Опомене Пинку и Хепију због ријалити програма

Због непримереног програма у ријалити емисијама "Парови" и "Фарма", Савет Регулаторног тела за електронске медије казнио је опоменом телевизије Хепи и Пинк.

Савет оцењује да су псовке, вређања, туче и непристојно понашање садржаји који могу негативно да утичу на децу и да нису смели да се емитују пре 22 часа.

Наложено је и да се програм непримерен за млађе од 12 година не емитује пре тог термина.

Уколико не буду поштовали налог Савета РЕМ-а, који су дужни да објаве у року од 24 сата, након добијања решења у времену између 18 и 21 сат, њима ће бити изречене строже мере, у складу са Законом, наводи се у објави.

Истовремено, Савет је оценио да у ријалити програму Велики брат није било садржаја који могу нашкодити менталном и физичком здрављу малолетника.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије