Стефановић и Хованец о мигрантима

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић састао се, у оквиру посете представника чешке владе Србији, са министром унутрашњих послова те државе Миланом Хованецом.

Током састанка, наводи се у саопштењу, министри су оценили сарадњу српске и чешке полиције као изузетно добру, посебно у области оперативног криминалистичког рада на сузбијању трговине дрогом, ирегуларних миграција, као и високотехнолошког криминала.

Министри Стефановић и Хованец истакли су да су добри партнерски односи двеју земаља потврђени и заједничким учешћем у пројектима чији је циљ превенција сузбијања ирегуларних миграција, као и спровођење статегије у борби против дрога, преноси Танјуг.

Чешки министар изразио је спремност Чешке да помогне Србији, у виду новчане помоћи и донација, као пријатељској земљи и изразио став да све чланице ЕУ треба да буду солидарне и одговорне у решавању миграционе кризе.

Он је нагласио да Чешка подржава Србију у процесу европских интеграција и истакао спремност да помогне Србији на том путу.

Министар Стефановић захвалио је Хованецу на помоћи Чешке Републике која је, како је рекао, у овом тренутку Србији потребна, с обзиром на то да је миграциона криза један од најактуелнијих проблема.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара