Читај ми!

Младић повређен код Наиса још у тешком стању

Недељко Ђукић (21) који је у ноћи између суботе и недеље тешко повређен у саобраћајној несрећи на наплатној рампи Наис и даље се бори за живот, али је његово здравствено стање данас мало боље него претходног дана, сазнаје агенција "Бета" у Клиничком центру у Нишу.

Ђукић је примљен на одељење Грудне хирургије у коматозном стању, са тешком повредом и контузијом главе, са преломом ребара са обе стране грудног коша, преломом бутне кости и контузијом плућа која га животно угрожава.

Његов млађи брат Невен Ђукић (18), који је у несрећи код Наиса такође повређен, успешно се опоравља од повреде бутне кости на Клиници за ортопедију.

Браћа Ђукић, држављани Босне и Херцеговине, аутомобилом су у суботу кренули из Аустрије где живе у Лесковац на свадбу код рођака, али је њихов аутомобил на наплатној рампи "Наис" ударио шлепер који је долазио из супротног правца и пробио заштитну ограду.

Возач шлепера Валтер Ш. (60) јуче је саслушан пред нишким Основним јавним тужилаштвом. По одлуци судије за претходни поступак, изречена му је мера забране напуштања наше земље, а поред тога су му одузете путне исправе и возачка дозвола.

Нишка полиција је против возача шлепера поднела кривичну пријаву због тешког дела против безбедности јавног саобраћаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије