Читај ми!

Апел за помоћ Жељки Поповић Исајев

Жељкa Поповић Исајев бори се с тешким обликом канцера и потребна јој је хитна операција од које јој зависи живот. Српска православна црква упутила је апел на све људе добре воље да помогну мајци трогодишње девојчице.

Жељка Поповић Исајев се већ дуже време бори са остеосаркомом, тешким обликом канцера.

"Њена храбра борба траје више од десет година - одстрањен јој је и замењен један кичмени пршљен, прошла је много хемиотерапија и хируршких интервенција. Сада јој је потребна хитна операција од које јој зависи живот", наводи се у апелу Српске православне цркве.

Такве интервенције врше се само у Болоњи, у Италији, где био јој одстранили део кичме који је, нажалост, поново захваћен раком.

Ова операција кошта око 40.000 евра и може се заказати тек када се средства прикупе.

"С обзиром на то да је интервенцију потребно обавити у најкраћем могућем року, апаелујемо на све вас, браћо и сестре, да у складу са својим могућностима помогнете овој младој жени да преживи и ово искушење и добије прилику да настави са подизањем и одгајањем своје трогодишње ћерке", нхаводи Српска православна црква.

Динарске уплате: 285-2015000000505-30.

Инструкције за плаћање из иностранства у еврима:

Intermadiary bank: SABRSI2X
Acc. with institution: SABRRSBG
Benificiary customer:
RS35285201000000058121
Zeljka Popović Isajev

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије