Читај ми!

Ниш: Министар морао да дочека победнике на Математичкој олимпијади

Гимназијалце из Ниша и Београда, који су се са медаљама вратили са Математичке олимпијаде одржане на Тајланду, морао је лично да дочека министар просвете Срђан Вербић, саопштено је из покрета "Нишка прича".

Из покрета "Нишка прича" наводе да најмање што је могло да се уради јесте да младе математичаре министар Вербић лично дочека на аеродрому, преноси Танјуг.

Победнике су у Београду дочекали родитељи, професори и једна новинарска екипа, наводе из тог покрета.

Да ли ће се неко сетити да и њима приреди дочек на балкону, питају из "Нишке приче" и подсећају да је на том међународном такмичењу учествовало 577 ученика из 104 земље.

Ученици из Београда и Ниша донели су са тог престижног такмичења четири медаље, једну златну, једну сребрну и две бронзане медаље.

Из "Нишке приче" истичу да држава овакве ученике мора да чува "као мало воде на длану" и да их подржи.

Покрет "Нишка прича" потписао је споразум о сарадњи и заједничком деловању са Социјалдемократском партијом Србије Расима Љајића фебруара 2014. године у Нишу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара