Читај ми!

Беко дао исказ у полицији

Бизнисмен Милан Беко данас је у полицији, у присуству тужиоца, дао исказ у својству грађанина, чиме је настављена истрага о покушају његовог убиства, пренео је Б92. Због основа сумње да је учествовала у покушају убиства Бека саслушана је М. А. Тужилаштво је предложило Вишем суду да јој одреди притвор, преноси "Фонет".

Милан Беко је у присуству свог адвоката испричао све чега се сећа од вечери када је био рањен. То је први пут да Беко полицији износи своја сазнања.

Беко је рањен је испред своје куће на Сењаку 14. новембра прошле године.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је особи која се сумњичи да је учествовала у покушају убиства Милана Бека, одређено задржавање до 48 сати.

Стефановић је поручио да су нетачне медијске спекулације о томе да је М. А. повезана са другим кривичним делима. Стефановић је, одговарајући на питања новинара, рекао да су непобитне информације да је ДНК М. А. идентичан са ДНК који је нађен на чаури с места напада на Бека, али да ће тек бити утврђено какву је конкретну улогу имала у том случају.

"Ово кривично дело се не доводи у везу с другим кривичним делима која су извршена у Београду", нагласио је Стефановић.

Према његовим речима, М. А. је одређено полицијско задржавање до 48 сати, а у току дана биће обављен разговор с тужиоцем, после чега се очекује одређивање притвора до 30 дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије