Читај ми!

Полицајци подучавали жене вештини самоодбране

Припадници специјалних јединица Министарства унутрашњих послова, у циљу спречавања насиља над женама данас су у Београду показали женама како да се одбране од напада.

Кратка обука организована је у Чубурском парку, а присуствовало је педестак жена, преноси Бета.

Инструктор им је показао како да поступају уколико неко покуша да их удари руком или нападне ножем, а жене су потом вежбале одбрану.

"Оваквом акцијом желимо да поруручимо да се насиље не сме толерисати, да су жене најчешће жртве насиља и да тражимо нов начин да их заштитимо", казао је министар унутрашњих послова Србије, Небојша Стефановић.

Додао је да је ова кратка обука саставни део акције "Полиција у заједници", која има за циље да се грађани упознају с полицајцима, да полиција радила ефикасније и да би се грађани осећали безбедније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се