Читај ми!

Анекс колективног уговора за бољи положај полиције

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и председник Независног синдиката полиције Велимир Лукић потписали су Анекс посебног колективног уговора између МУП-а и наведеног синдиката, којим се побољшава положај полицијских слижбеника.

Како је саопштио МУП, Стефановић је истакао да је потписивање Анекса колективног уговора наставак добре сарадње између МУП-а и синдиката.

"Овим се повећавају права полицијских службеника и људи који раде у МУП-у и, поред тешких разговора и великих напора синдиката да поправи положај полиције, желим да се захвалим и влади која је прихватила да овакво решење на јучерашњој седници буде усвојено", рекао је Стефановић.

Додао је да Министарство, у сарадњи са синдикатима, наставља борбу за бољи и квалитетнији живот полицијских службеника, како по питању бољих примања, тако и по степену опремљености, обучености и заштите за све који раде у тој институцији, наводи Танјуг.

Лукић је, како је саопштено, изразио задовољство у име свих запослених у МУП-у потписаним Анексом уговора.

"Анекс даје шири спектар радничких права свим запосленима што значи да полицајци коначно добијају свој статус и место у друштву које заслужују", нагласио је Лукић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво