Читај ми!

Иво Џима први, следили га Биг Брадер и Ноти Џек

У пет трка овог Ускрса у Шапцу надметало се 40 расних галопера. Први је у главној трци на циљ стигло грло Иво Џима, следили су га Биг Брадер и Ноти Џек.

Прослава Ускрса у Шапцу била је у знаку отврања тркачке сезоне. По изузетно лепом времену, традиционалне коњичке трке на на хиподрому пратило је око 3.000 људи.

На једној од најлепших травнатих стаза у региону, у организацији "Џокеј клуба" у пет трка овог Ускрса надметало се 40 расних галопера.

У главној трци на 1.300 метара тријумфовало је грло Иво Џима. Друго место у мртвој трци поделили су Биг Брадер и Ноти Џек а четврти на циљ, стигао је Перидот.

"Иво Џима је прошле године показао да је најбољи спринтер у Србији и данас нисмо могли да очекујемо ништа мање од победе. Имали смо два грла у трци и морам рећи да смо на најбољи начин почели сезону", каже Бојан Шендековић.

Осим за догађања на стази, организатори су се побринули и за богат музички програм а посетиоци су захваљујући лепом времену могли да уживају у оази зеленила.

На шабачком хиподрому, који је и даље један од најбољих у региону, овог пролећа тренира око 120 расних галопера, а до краја сезоне најављено је укупно 12 тркачких дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара