Читај ми!

Помоћ из Француске за народну кухињу у Грачаници

Француска хуманитарна организација "Солидарност за Косово" обезбедила је девет тона хране за Народну кухињу "Мајка девет Југовића" у Грачаници.

Та организација, која од 2004. помаже рад народних кухиња на Косову и Метохији, успела је да прикупи прошле седмице у Француској 21 палету макарона и шест палета конзервираних намирница, преноси Танјуг.

"Сваког дана у народним кухињама на Косову и Метохији храни се 2.000 људи. Овај застрашујући податак нас мотивише да урадимо све што је у нашој моћи како би ти људи имали шта да једу", рекао је оснивач организације "Солидарност за Косово" Арно Гујон.

Како је саопштила Гујонова организација, из Народне кухиње поручују да су Арно и његови волонтери увек уз њих, пружајући им моралну подршку и наду да наставе да раде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се